JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Energikonferens i Göteborg
I mars nästa år det dags för en ny konferens – Energiutblick 2011 – med fokus på hållbara energisystem att slå upp dörrarna i Göteborg. Energimyndigheten arrangerar.
– Ett hållbart energisystem är en internationell angelägenhet och vi vill med Energiutblick 2011 underlätta för aktörer att byta erfarenheter och samarbeta över nationsgränserna, säger Anna Fridén, informationschef vid Energimyndigheten, i ett pressmeddelande.

Konferensen är nordisk och vänder sig till företag, myndigheter, forskningsinstitut och intresseorganisationer i energibranschen samt till forskare och studenter på universitet och högskolor. Och första upplagan fokuserar på fem områden: globala trender, framtidens energi, energi och marknad, teknik för tillväxt och effektiva energianvändare
 
Energiutblick arrangeras av Energimyndigheten mellan den 15:e och 17:e mars nästa år på Svenska Mässan i Göteborg.

Energimyndigheten arrangerade tidigare den årliga konferensen Sveriges Energiting, även kallad Energitinget, med stöd från konsultföretaget Konferensforum. Sedan 2009 anordnar Konferensforum en annan konferens, också kallad Sveriges Energiting, i Stockholm utan Energimyndighetens medverkan.
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)